NO NONSENSE

DIT IS BIZZKY

Jouw onderneming & ondernemerschap versterken

No Nonsense
Innovatief
Trusted advisor
Aantoonbare meerwaarde

No Nonsense

Bizzky staat voor slimme ingrepen met maximale effecten;

  • Die ondernemers direct zelf kunnen toepassen;
  • Stap voor stap verbeteren zonder tunnelvisie;
  • Zonder langdurige dure projecten;
  • In lijn met de ambitie van de ondernemer.

Innovatie

Wij zoeken continu naar nieuwe manieren om coaching en consultancy voor het kleinbedrijf effectief, onafhankelijk van tijd en plaats te maken, door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van automatisering.

Trusted advisor on demand

Ons doel is te bouwen aan een langdurige klantrelaties op basis op wederzijds respect, vertrouwen, loyaliteit en klinkklare resultaten. Zonder verplichtingen, zonder abonnementen. Als jij ons nodig hebt, staan we voor je klaar!

Aantoonbare meerwaarde

Mooie woorden inspireren maar uiteindelijk draait het om de resultaten. Onze klanten ervaren aantoonbaar de meerwaarde van onze no-nonsense aanpak. Bizzky maakt het verschil.

Onze Filosofie

Passie en trots: dat is het mooiste gevoel van ondernemer zijn.
Je gelooft in wat je doet, je weet waarvoor je staat, je bent bereid keihard te werken. Tegenslagen neem je op als uitdaging en als het een keer misgaat heb je weer iets geleerd. Je viert de mooie momenten, geniet van de successen en daarna ga je weer vol overgave aan de slag.

Natuurlijk wil je dat de energie die je erin stop ook zijn vruchten afwerpt. Daarbij heb je soms de helpende hand nodig of een duwtje in de rug. Dan wil je toch een beroep kunnen doen op iemand die jouw leefwereld begrijpt?

Wij zijn Ton & Jannet van Bizzky, no-nonsense bedrijfscoaching.
Vertel ons jouw verhaal en ambitie. Samen staan we sterk.

Ton Soons

NO-NONSENSE BUSINESSCOACH – VENNOOT – AUTEUR

Ik ben een echte business passionado. Altijd gefascineerd door wat bedrijven succesvol maakt, inclusief het overwinnen van obstakels die altijd op de loer liggen. Want ondernemen is een kwestie van de mouwen opstropen, blijven geloven en doorzetten. Ik heb de volle overtuiging dat jouw bedrijf recht heeft op de basis versie van zichzelf. Deze overtuiging vormt mijn passie, trots en toewijding om de smeerolie voor jouw bedrijf te zijn.

Jannet Soons-Noordhof

VENNOOT

Ondernemen heeft bij mij altijd tot de verbeelding gesproken. Het creëren van iets moois, het opbouwen en het tot een succes brengen van een bedrijf. Ik vind het fantastisch! De reis, het vallen en opstaan, het leerproces en uiteindelijk na alle inspanningen trots zijn op de resultaten.

Bizzky Nieuwsbrief