NO NONSENSE

Jouw bedrijfsscore

Hoe scoort jouw bedrijf?

Je bent ambitieus

Op zich loopt je bedrijf al goed, maar je wéét dat er meer in zit. Je wilt jouw bedrijf naar the next businesslevel brengen. En eerlijk gezegd, in de huidige marktomstandigheden is dat slim gedacht. Want jouw klanten verwachten niet meer anders, jouw concurrenten doen niet meer anders. Bovendien tal van nieuwe startups, vernieuwers en dwarsdenkers proberen een stukje van jouw taart te veroveren.

Toch ligt hier voor veel ondernemers een behoorlijke drempel

De top 4: Kosten, tijd, kennis en waar moet je dan beginnen?
Daarvoor heeft Bizzky de Business Pitstop ontwikkeld. Onbetwist de meest effectieve manier om stap voor stap naar the next businesslevel toe te werken. Die vier genoemde vliegen vang je dan in één enkele klap.

KOSTELOOS JOUW BEDRIJFSPOSITIE BEPALEN

Hoe werkt de Business Pitstop?

Het juiste startpunt vinden, doe je kosteloos met de business pitstop online. Het vraagt slechts 10 minuten van jouw tijd. Bovendien niemand heeft meer kennis van jouw bedrijf dan jijzelf. Direct na afloop krijg je een uiterst overzichtelijke rapportage van jouw scores. Het startpunt krijg je zo vanzelf gepresenteerd.

Jij krijgt het advies en de middelen

om direct zelf aan de slag te gaan. Praktisch en voor iedereen begrijpelijk. Als je hulp nodig hebt, staan we je natuurlijk met raad en daad terzijde. Zo eenvoudig is het. Ingewikkelde en dure managementmodellen zijn voorgoed verleden tijd.

Bizzky Nieuwsbrief