a team of professionals

OVER ONS
TON SOONSJANNET SOONS-NOORDHOF

get to know us

PLEASED TO MEET YOU

optimize your business today!

Ons doel is om samen jouw onderneming naar de next level te brengen. Wij zijn de consultant die als business partner 100% voor jouw onderneming gaat. Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. Bij een kop koffie luisteren we graag naar jouw verhaal en vooral naar de vraag achter jouw verhaal. Samen naar de kern van jouw zaak.

no-nonsense businesscoach – vennoot – auteur

Ton Soons

Ik ben een echte business passionado. Altijd gefascineerd door wat bedrijven succesvol maakt, inclusief het vallen, opstaan en het overwinnen van obstakels. Ik ben ervan overtuigd dat succes het vermogen is om tegenslagen te omarmen als leermoment.

De ervaring heeft mij ook geleerd dat niet concepten, maar mensen het verschil maken. Drijfveren, ambitie, passie, eerzucht, motivatie en vakmanschap combineren met de zakelijke doelstellingen is the key to succes. Samen met ondernemers zorg ik ervoor dat alle raderen binnen de onderneming weer soepel draaien, zodat het rendement van de onderneming weer optimaal is. Dat is mijn persoonlijke missie vanuit een enorme persoonlijke drive.

Hoe werken mensen nu succesvol samen?
Wat zijn hun geheimen?

Onze visie en bevindingen hebben we uitgewerkt in dit ebook. We nemen je graag mee in dit bomvolle boek vol herkenbare situaties, praktische tips en inspirerende verhalen.

Business in Flow is een krachtige manier om de onderstroom en bovenstroom succesvol samen te laten werken. Om de werkvloer en het management op één lijn te krijgen, maar bovenal om de mensen in een organisatie in een presterende flow te krijgen en samen mooie resultaten te laten behalen. 

marketing & communicatie – vennoot

Jannet Soons-Noordhof

Ondernemen heeft bij mij altijd tot de verbeelding gesproken. Het creëren van iets moois, het opbouwen en het tot een succes brengen van een bedrijf. Ik vind het fantastisch! De reis, het vallen en opstaan, het leerproces en uiteindelijk na alle inspanningen trots zijn op de resultaten.

Hoewel ik zelf geen directe coaching achtergrond heb, weet ik wel uit eigen ervaring dat er ontzettend veel misgaat binnen bedrijven. Mijn kracht is dat ik dwars door de bullshitbingo heen kijk. Samen met Ton heb ik het concept achter onze consultancy lifestyle en de Business Pitstop ontwikkeld. Wij hebben passie voor ons product en knowhow, zijn er trots op en dat stralen wij uit. Wij laten jouw organisatie knallen.

Onze vakgebieden

Interne organisatie

Cultuur

Teamwork

Visie & Missie

Strategie

Processen